0
0.00
0

Ποιοι είμαστε

Η εταιρία μας ξεκίνησε την λειτουργία της το έτος 2000 με το κατάστημα στην Λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου 12.

Έχοντας οικογενειακή παράδοση στον κλάδο και βαθειά αγάπη για τα μάτια, την όραση και το ευρύτερο επάγγελμα, καταφέραμε να αποκτήσουμε την φήμη του οπτικού καταστήματος που κατασκευάζει τα γυαλιά σας με απόλυτη πιστότητα και σας εξασφαλίζει την τέλεια όραση, για όλα τα βαλάντια και με σεβασμό στις προτιμήσεις σας.

Το κατάστημα διέκοψε παρόλα αυτά την λειτουργία του το 2015  λόγω της έντονης οικονομικής κρίσης. Έκτοτε λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση με την οποία δεν έχουμε κάποια λειτουργική ή οικονομική σχέση ως επιχείρηση.

Σκοπός μας είναι κάποια στιγμή να επιστρέψουμε στην αγορά και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις ανάγκες της όρασης σας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τα 15 χρόνια εμπιστοσύνης που μας δείξατε.

Ανδρέας Σταυρόπουλος

IMG_0157

Γιατί να αγοράσετε από εμάς

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Ισχύει για παραγγελίες εντός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης ανεξαρτήτως αξίας και για παραγγελίες στην υπόλοιπη χώρα από 50 ευρώ και άνω.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας και πρόθυμοι να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζεται με τις αγορές σας ή την όραση σας.

ΕΥΚΟΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Αν χρειαστεί να επιστρέψετε κάποιο προϊόν το μόνο που χρειάζεται είναι η απόδειξη αγοράς. Ισχύει για αγορές που έγιναν εντός 15 ημερών.

Διαθέτουμε μόνον αυθεντικά προϊόντα

Σε εμάς θα βρείτε πάντα αυθεντικά και πιστοποιημένα προϊόντα της καλύτερης ποιότητας, με τα καλύτερα υλικά και κατασκευασμένα με μεράκι και αγάπη. Η αφοσίαση μας στην ποιότητα και πωλήση της άριστης όρασης παραμένει πάντα αδιαπραγμάτευτη αξία.

X