ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Χάρη στο σύγχρονο εξοπλισμό μας, αλλά και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε, έχουμε τη δυνατότητα να σας προτείνουμε μοναδικές λύσεις, ειδικά για την κάθε περίσταση και εξατομικευμένες για σας.

Επισκευάζουμε στο χώρο μας όλα τα γυαλιά και σας εγγυώμαστε ταχύτατη και φιλική εξυπηρέτηση, για κάθε εργασία, μικρή ή μεγάλη.

Αν τα αγαπημένα σας γυαλιά χάλασαν, αν έσπασε ή χάθηκε κάποιο εξάρτημα, υπάρχει η δυνατότητα της επιδιόρθωσης στο χώρο μας με άριστα αποτελέσματα. Ακόμα αν θέλετε να προσθέσετε φακούς ηλίου στα γυαλιά οράσεως που ήδη διαθέτετε, ρωτήστε μας.

Εξ'αρχής, πρώτη μας προτεραιότητα ήταν και συνεχίζει να είναι, η κατασκευή άριστης ποιότητας γυαλιών οράσεως, έτσι ώστε να μη δημιουργούν κανένα απολύτως πρόβλημα στον διοπτροφόρο, καθώς και η προσεκτική επιλογή σχεδίων σκελετών οράσεως και ηλίου, προκειμένου να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες και όλα τα γούστα, με ποιοτικά και απολύτως αξιόπιστα προϊόντα.

Στην κατασκευή όλων των γυαλιών και στην εφαρμογή των φακών επαφής, χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και ακολουθούμε τους βέλτιστους κανόνες υγιεινής και διασφάλισης της ποιότητας των υπηρεσιών μας, με σκοπό να παραδίδουμε σταθερά στους πελάτες μας προϊόντα που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα όρασης με την καλύτερη δυνατή διάρκεια χρήσης.

Όλες οι επισκευές και κατασκευές γυαλιών, γίνονται στο χώρο μας. Αυτό σημαίνει ότι τα γυαλιά των πελατών μας παραμένουν στο κατάστημά μας και κατασκευάζονται από εμάς, διασφαλίζοντας την άμεση εξυπηρέτηση, το απόλυτα ακριβές αποτέλεσμα και σημαντικά χαμηλότερο κόστος.

Μέσα από τα χρόνια των σπουδών και της εμπειρίας, μπορούμε να προσφέρουμε εγγύηση για 100% επιτυχία σε όλα τα πολυεστιακά γυαλιά οράσεως. Τα πολυεστιακά γυαλιά είναι από τα πλέον εξειδικευμένα γυαλιά στην εφαρμογή και κατασκευή τους. Πολλοί διοπτροφόροι που δοκίμασαν να φορέσουν πολυεστιακά γυαλιά δε μπόρεσαν ποτέ τους να τα συνηθίσουν, ενώ πιθανώς κάποιοι και να τα πέταξαν. Ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις, δίνουμε εγγύηση για 100% άμεση προσαρμογή, από την πρώτη κιόλας στιγμή.

 

Το κατάστημα μας είναι στο κέντρο της πόλης και πολύ εύκολο για να μας βρείτε.

Λεωφ. Βασ. Γεωργίου 12, Θεσσαλονίκη (στάση Ευζώνων)

Είμαστε ανοικτά Δευτέρα-Σάββατο 10.00π.μ. έως 2.00μ.μ. και Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 5.30μ.μ. έως 8.30μ.μ.