ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Το κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2000, με ιδιοκτήτη τον Ανδρέα Σταυρόπουλο, διπλωματούχο Οπτικό - Οπτομέτρη με ειδικότητα Contattologia (Φακοί Επαφής) του Ινστιτούτου ENFAP Toscana Firenze της Ιταλίας και υιό στρατιωτικού οφθαλμιάτρου.

Βρισκόμαστε στη Λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου 12, κοντά στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (
Πατήστε εδώ για να μας βρείτε στον χάρτη του Google Maps - νέα σελίδα).

Εξ'αρχής, πρώτη μας προτεραιότητα ήταν και συνεχίζει να είναι, η κατασκευή άριστης ποιότητας γυαλιών οράσεως, έτσι ώστε να μη δημιουργούν κανένα απολύτως πρόβλημα στον διοπτροφόρο, καθώς και η προσεκτική επιλογή σχεδίων σκελετών οράσεως και ηλίου, προκειμένου να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες και όλα τα γούστα, με ποιοτικά και απολύτως αξιόπιστα προϊόντα.

Στην κατασκευή όλων των γυαλιών και στην εφαρμογή των φακών επαφής, χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και ακολουθούμε τους βέλτιστους κανόνες υγιεινής και διασφάλισης της ποιότητας των υπηρεσιών μας, με σκοπό να παραδίδουμε σταθερά στους πελάτες μας προϊόντα που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα όρασης με την καλύτερη δυνατή διάρκεια χρήσης.

Όλες οι επισκευές και κατασκευές γυαλιών, γίνονται στο χώρο μας. Αυτό σημαίνει ότι τα γυαλιά των πελατών μας παραμένουν στο κατάστημά μας και κατασκευάζονται από εμάς, διασφαλίζοντας την άμεση εξυπηρέτηση, το απόλυτα ακριβές αποτέλεσμα και σημαντικά χαμηλότερο κόστος.

Μέσα από τα χρόνια των σπουδών και της εμπειρίας, μπορούμε να προσφέρουμε εγγύηση για 100% επιτυχία σε όλα τα πολυεστιακά γυαλιά οράσεως. Τα πολυεστιακά γυαλιά είναι από τα πλέον εξειδικευμένα γυαλιά στην εφαρμογή και κατασκευή τους. Πολλοί διοπτροφόροι που δοκίμασαν να φορέσουν πολυεστιακά γυαλιά δε μπόρεσαν ποτέ τους να τα συνηθίσουν, ενώ πιθανώς κάποιοι και να τα πέταξαν. Ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις, δίνουμε εγγύηση για 100% άμεση προσαρμογή, από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Τώρα, σ'αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο, συνεχίζουμε να έχουμε γυαλιά για όλα τα βαλάντια και συμπιέζουμε τα κέρδη μας, προσφέροντάς σας νέα γυαλιά, σε τιμές που θα δίνατε για απλή επισκευή σε άλλα καταστήματα. Πρώτη μας προτεραιότητα παραμένει πάντα η όραση των πελατών μας, ανεξαρτήτως του δικού μας κόστους.

Ανδρέας Π. Σταυρόπουλος